Milieubewust ondernemen

Milieuvriendelijke schoonmaak
Uit respect voor de natuur en respect voor de gezondheid van onze klanten en personeel doen wij ons best om het bovengenoemde doel te realiseren. Wij gebruiken milieuvriendelijke producten. Wij zijn ons er van bewust dat wij dat niet alleen kunnen. Wij hebben elkaar hierin nodig. Dus geef als klant aan wat uw milieuvriendelijke wensen zijn en wij gaan ermee aan de slag!

Hieronder volgt een klein citaat uit een recent onderzoek. Indien u het hele artikel wilt lezen dan klikt u onder aan de pagina op de knop “verder lezen”.

Onderzoek Henkel:

Nederland minst

milieubewuste land van Europa

Bron

Nederlanders lijken het minst milieubewuste volk van Europa te zijn. Deze opvallende conclusie staat in een groot Europees onderzoek van Henkel, wereldwijd producent van producten en merken voor wassen en reinigen, en lichaamsverzorging. Het onderzoek geeft inzicht in consumentengedrag op het gebied van wassen en schoonmaken, winkel- en levensstijl, en persoonlijke verzorging van de Europeaan. De focus ligt daarbij op duurzaamheid en andere milieuaspecten.

De afgelopen jaren vertoont de duurzaamheidstrend een stijgende lijn. Toch leidt deze trend in ons land – in vergelijking met andere Europese landen – tot minder milieubesparende acties in het huishouden dan je zou denken. Aan het onderzoek deden 6.414 Europeanen mee uit acht verschillende landen, onder wie 801 uit Nederland. Verder lezen? Milieuvriendelijke schoonmaakbedrijf

Verder lezen

Top Fris schoonmaak Zwolle Milieu